070 - 385 86 52     info@train2work.nl     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier

Cursus in Den Haag

Volgen bij train2work


Cursusaanbod in den haag

Iedere cursus van train2work is opgezet voor iedereen die snel slimmer en efficiŽnter wil werken. Er zijn allerlei korte cursussen beschikbaar voor Office-toepassingen, ict-hulpmiddelen, persoonlijke effectiviteit, communiceren, online samenwerken of vitaliteit. De cursusinhoud is altijd actueel, misschien zelfs met onderwerpen waaraan je nog niet gedacht had. Onze inspirerende trainers helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling en je digitale vaardigheden.

Uitstekend bereikbare cursuslocatie

Alle open cursussen en events organiseren we op onze uitstekend bereikbare locatie Fluwelen Burgwal 58 in Den Haag, 4 minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Lees meer over train2work

Wat wil jij leren?

Onze cursussen zijn gerangschikt op basis van categorie. Open dit filter als je iets heel specifieks zoekt!


maatwerk en incompany

Elke cursus kun je door ons ook als maatwerk of incompany laten verzorgen. Zelfs met een online cursistenadministratie en opleidingsportaal voor omvangrijke leertrajecten. Onze ervaren projectmanagers helpen je met creatieve leeroplossingen en bij de organisatie van het complete opleidingstraject.

Maatwerk & ontzorging

Ook dat is train2work.

Liever 1-op-1 begeleiding?

Geen probleem, de inhoud van deze cursus is geschikt voor privť-les of coaching. Op je werkplek of bij ons als je geen geschikte ruimte hebt.

Een heel team op niveau brengen?

Wat leuk! Deze cursus levert een geweldige bijdrage aan de ontwikkeling van je team. Incompany of, als je geen ruimte hebt, te organiseren als groepsarrangement op onze locatie.

Iedereen op niveau brengen?

Maak dan gebruik van onze jarenlange ervaring in maatwerktrainingen en leertrajecten. VariŽrend van 1 tot duizenden medewerkers bij bedrijfsleven en overheid. Waarbij je ervoor kunt kiezen om de complete cursusadministratie online aan ons over te laten.

 

Wil je je leerwensen bespreken?

Bel of mail ons gerust, wij helpen je graag verder.

Sophie Uitte de Willige-Westra
Marja Cousijnse
Laat ons je leerwensen weten