070 - 385 86 52     info@train2work.nl     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier

Duurzame inzetbaarheid


Wat is duurzame inzetbaarheid? Duurzame inzetbaarheid staat voor het gezond, ontwikkeld en vooral werkend houden van personeel. Met een praktische vitaliteitstraining help je jezelf en je medewerkers vitaal en betrokken te blijven om zo waardevolle kennis en ervaring te behouden voor de organisatie.

Bekijk hier vitaliteitstrainingen voor duurzame inzetbaarheid

Waarom moet je duurzaam inzetbaar zijn?

Als werknemer wordt er van je verwacht dat je steeds langer doorwerkt. Voor je werkgever is het van belang om jouw waardevolle kennis en ervaring binnen de organisatie te behouden. Om dat te kunnen doen, is het van belang om je te blijven ontwikkelen en daarnaast vitaal en betrokken te blijven. Zo zie je dat duurzame inzetbaarheid een zaak van werknemer en werkgever is. De trainingen van train2work houden je fit en vitaal én helpen jou en je werkgever bij deze ontwikkelingen.

Duurzame inzetbaarheid
Help jezelf en je medewerkers vitaal en betrokken te blijven.

Wat kun jij doen aan duurzame inzetbaarheid?

Wil je personeel goed begeleiden bij verzuim en re-integratie?

Werkhervatting, verzuimaanpak en de wet Poortwachter zijn enkele onderwerpen die aan de orde komen in een casemanagement training. Bij een doeltreffende verzuimaanpak van een leidinggevende of een casemanager horen professionele gesprekstechnieken. Die maken voor jou je gesprekken makkelijker en maken je aanpak richting werknemer of bedrijfsarts verantwoord. Als casemanager kom je in aanraking met medische terminologie. Handig om meer te weten over medische begrippen en het menselijk lichaam!


Wil je stress en overbelasting voorkomen?

Stress en overbelasting zijn tegenwoordig de meest voorkomende verzuimredenen. Burn-out voorkomen, een medewerker laten werken aan zijn persoonlijk vitaliteit, signalen over werkdruk en uitval en zelfs pesten op het werk vragen van jou als leidinggevende of casemanager maatregelen om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.


Hoe houd je jezelf duurzaam inzetbaar?

Als het gaat om stress, verandering en duurzame inzetbaarheid in jouw leven is je persoonlijke vitaliteit van groot belang. Herken jij zelf op de tijd de signalen van stress en overbelasting? Hoeveel kun jij verdragen? Hoe gaat het op dit moment met jouw energie? In de training Persoonlijke vitaliteit leer je om bewuste keuzes te maken. Je raakt geïnspireerd en je blijft voortaan in balans.

Tip! 5 redenen waarom planten niet mogen ontbreken op je werkplek!


Ga je een andere keuze in je loopbaan maken?

Als je een andere keuze in je loopbaan gaat maken, je wilt onderscheiden en je marktwaarde vergroten is het handig als je jezelf kunt 'pitchen'. In een sollicitatietraining leer je de technieken om goed voor de dag te komen. Je leert hoe je een aantrekkelijk cv opstelt en hoe je jezelf optimaal presenteert tijdens je sollicitatie.


Wil je meer leren over vitaal en gezond werken?

Bekijk dan de vitaliteitstrainingen in de categorie: