Klantwaardering: 9,4 NRTO-keurmerk 21 jaar ervaring
4.9  Google reviews
  070 - 385 86 52     info@train2work.nl  |  contact  |     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 
home  pijltje inspiratie  pijltje Ikblijfleren.nl: opleidingsgids van de beste opleiders in Nederland

Ikblijfleren.nl: opleidingsgids van de beste opleiders in Nederland


Share
 
Auteur: Denise Paalvast
Datum: 28/04/2022

Op www.ikblijfleren.nl heb je toegang tot 15.000 opleidingen, trainingen en workshops van de beste opleiders van Nederland. Je vindt hier alle opleiders die het NRTO-keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit hebben. Natuurlijk vind je hier ook de trainingen van train2work!

Waar vind ik een goede opleiding?

Als je je dat afvraagt, kijk dan eens in de online opleidingsgids www.ikblijfleren.nl van de NRTO, de branchevereniging voor opleidend Nederland. www.ikblijfleren.nl is handig voor iedereen die een opleiding, training, examen, EVC-traject of een workshop zoekt. Je vindt hier alleen de opleidingen van erkende opleiders. Dit zorgt voor een betrouwbaar overzicht van kwalitatief goede opleidingen.

Waar vind ik een goed trainingsbureau of opleidingsinstituut?

www.ikblijfleren.nl is de online NRTO-opleidingsgids waarin je alle opleiders met het NRTO-keurmerk vindt. Een aanbieder met het NRTO-keurmerk voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is hierop getoetst door een externe certificerende instelling. Het keurmerk bewaakt de kwaliteit en professionaliteit.

Wat voor opleidingen staan er op www.ikblijfleren.nl?

De opleidingsgids bevat meer dan 15.000 opleidingen. Van Excel tot timemanagement of werktuigbouwkunde. Je zoekt heel gemakkelijk in de gids. Zo vind je jouw perfecte opleiding. Heb je je opleiding gevonden? Dan word je vanzelf doorverwezen naar de website van de opleider. Daar kun je je direct inschrijven.

Kan ik www.ikblijfleren.nl ook in mijn organisatie gebruiken?

Jawel, deze handige opleidingscatalogus kun je ook zelf publiceren en inzetten binnen jouw organisatie. Hierdoor laat je je medewerkers alleen erkende opleidingen volgen en ben je verzekerd van kwaliteit. Wil je weten hoe dit werkt? Neem dan contact op met de NRTO via www.ikblijfleren.nl.


Bekijk alle inspiratie-artikelen

Op de hoogte blijven?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

NRTO Keurmerk
Springest
8,5
79 klantbeoordelingen