train2work  home   log in op onze lesbestanden portal  lesmaterialen   inloggen leerplein  inloggen   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
train2work     log in op onze lesbestanden portal    inloggen leerplein   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
 
stap vooruit!move forward!
 

kwaliteitserkenningen

cedeo-keurmerken 2018 en 2019

erkende kwaliteit voor bedrijfsopleidingen
Onze opdrachtgevers (de inkopers van bedrijfsopleidingen) waarderen de inhoud, uitvoering en organisatie van onze trainingen met zeer hoge klanttevredenheidscijfers:
cedeo erkenning open bedrijfsopleidingen

cedeo erkenning maatwerk bedrijfsopleidingen

Dit keurmerk is het gevolg van een onafhankelijk kwaliteitsonderzoek door keuringsinstantie Cedeo. Cedeo is onderdeel van Lloyd’s Register Nederland, de wereldwijde toonaangevende organisatie op het gebied van classificatie en certificatie. Vraag gerust het actuele keuringsrapport bij ons op.

keurmerk nederlandse raad voor training en opleiding

brancheorganisatie voor nederlandse trainings- en opleidingsbureaus
Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)De NRTO heeft een belangrijke rol bij het op de agenda zetten van particulier opleiden in Nederland. Als gesprekspartner voor politiek, ministeries, onderwijspartijen, maatschappelijke organisaties en de media wil de NRTO een kwalitatief erkend en herkend hoogstaand, flexibel en gevarieerd onderwijs-, opleidings- trainings- EVC en examenaanbod realiseren.

NRTO-keurmerk
Keurmerk Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)Via keuringsinstantie KIWA is het NRTO-keurmerk afgegeven. Het betekent dat wij transparant zijn over onze producten en diensten, adequate en professionele diensten verlenen en beschikken over deskundig personeel.

NRTO garantie en -geschillen
Ons lidmaatschap geeft je garanties voor continu´teit, zekerheid en eerlijkheid.
Deze zijn verwoord in de NRTO gedragscode beroep en bedrijf.

Meer weten? Bekijk de video van NRTO.
erkende PE-instelling Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants cedeo erkenning accountancyopleidingen

erkende pe-instelling nba

koninklijke nederlandse beroepsorganisatie van accountants
Als PE-erkende instelling kent train2work in samenwerking met de NBA PE-punten toe aan opleidingen en trainingen voor accountants. Op de PE-pagina op de NBA-website staat train2work opgenomen in de lijst van erkende (onderwijs)instellingen.

Het aantal te verkrijgen PE-punten staat per training op onze website vermeld. Om de door jouw verrichte PE-activiteiten te registreren ga je naar de site www.mijnNBA.nl. Bij vragen over het inloggen op het ledendeel kun je contact opnemen met de PE-servicelijn van NBA via 020 - 301 03 52.train2work


contact
Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ Den Haag
t 070 385 86 52
info@train2work.nl
 
 
Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden.    x
Ga je hiermee akkoord?  
Ja   |   Nee