Klantwaardering: 9,4 NRTO-keurmerk 21 jaar ervaring
4.9  Google reviews
  070 - 385 86 52     info@train2work.nl  |  contact  |     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 
filter Filter in onze opleidingen

Wat wil jij leren?


Hoe wil jij leren?

Bij ons - in Rijswijk
Bij jou - maatwerk (incompany)
Online - live (virtual classroom)
Online - zelfstudie (e-learning)

Budget

 Tot 500 euroTot 605 euro
 500 tot 1000 euro605 tot 1210 euro
 Meer dan 1000 euroMeer dan 1210 euro

Toon alle prijzenDuur

 1 dagdeel
 1 dag
 2 tot 3 dagen
 4 dagen en langer
 Eigen tempo

Startdatum

 Januari
 Februari
 Maart
 April
 Mei
 Juni
 Juli
 Augustus
 September
 Oktober
 November
 December


Reset alle filters

Digitaal werken


Cursussen, workshops en trainingen digitaal werken

Digitaal werken is de nieuwe standaard. Van online samenwerken, met Microsoft Office werken tot aan vaardigheid op je smartphone: ondersteun jezelf met een korte training bij de adoptie van nieuwe technologie. Je nieuwe vaardigheden pas je direct toe in je werk.

29 training(en) gevonden binnen jouw voorkeur

gratis persoonlijk advies kleine groepen, veel aandacht ijzersterk in maatwerk 100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,

Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Wil je meer uit MS Office halen?

Thuis of op kantoor gebruik je waarschijnlijk Microsoft Office. Binnen MS Office vind je allerlei toepassingen die je werk en je samenwerking met collega’s ondersteunen. Zo gebruik je voor tekstverwerking, spreadsheets, databases, aantekeningen of presentaties maken de officeprogramma’s Word, Excel, Access, OneNote of PowerPoint. En dat je Outlook voor e-mail gebruikt, vind je waarschijnlijk ook heel gewoon. Maar, haal jij echt uit deze Officeprogramma’s wat erin zit? En hoe zit het met de andere apps binnen Office 365?

In de opleidingen, trainingen, cursussen en workshops van train2work vind je een breed scala aan praktijkgerichte officetrainingen. Er zijn korte workshops waarmee je snel over handige informatie beschikt. Er is e-learning. En er zijn langere trainingen waarmee je op een grondige manier alle kennis en vaardigheid opdoet voor je dagelijks werk met een Officeprogramma. Alle leervormen hebben als doel handiger en slimmer te werken met de Office apps.

Leer omgaan met MS Office

Onze ervaren trainers voorzien je in korte trainingen en workshops van alle trucs en slimme handelingen binnen de verschillende Microsoft Officeprogramma’s. Daarnaast brengen ze je graag de fijne kneepjes van online samenwerken bij, ook in relatie tot het slim plannen en organiseren van je werk. Wanneer je gaat werken met een vernieuwde versie of een systeemupdate staan we natuurlijk ook voor je klaar. Onze overstaptrainingen helpen je om bij een migratie efficiënt en eenvoudig aan de slag te gaan binnen je nieuwe digitale werkomgeving.

Vanzelfsprekend ontvang je bij iedere opleiding, training of workshop bijpassend lesmateriaal: een naslagwerk, een e-book, een Quick Reference Guide of trainingsvideo’s.

Onze trainingen voor het vergroten van je digitale vaardigheden omvatten verschillende aspecten. Je vindt praktische workshops in de volgende categorieën:


Access Excel OneNote Outlook Digitale vaardigheden Online samenwerken PowerPoint Project SharePoint Teams Visio Word