070 - 385 86 52     info@train2work.nl     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier
 gratis persoonlijk advies  kleine groepen, veel aandacht  ijzersterk in maatwerk  100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,
Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Wil je online samenwerken met Office-toepassingen?

Gebruik je thuis of op kantoor Microsoft Office? In de gewone Office apps als Word, Excel of Outlook vind je al allerlei toepassingen die je werk en je samenwerking met collega’s makkelijker maken. De Office toepassingen SharePoint, Skype en Microsoft Teams zijn volledig ingericht op online samenwerken. In de opleidingen, trainingen, cursussen en workshops van train2work vind je allerlei praktische Officetrainingen en Office inspiratiesessies waarin online samenwerken, kennis en informatie delen in teams en projecten centraal staan.

Inspireren, leren en organiseren

Onze ervaren trainers voorzien je in korte trainingen en workshops van alle trucs en slimme handelingen binnen de verschillende Microsoft Office programma’s. Ze inspireren je en brengen je graag de fijne kneepjes van online samenwerken bij, ook in relatie tot het slim plannen en organiseren van jouw werk en dat van je team. Vanzelfsprekend ontvang je bij iedere opleiding, training of workshop bijpassend lesmateriaal: een naslagwerk, een e-book, een Quick Reference Guide of trainingsvideo’s.

Onze online samenwerktrainingen omvatten verschillende aspecten. Je vindt praktische workshops en inspiratiesessies in de volgende categorieën: