070 - 385 86 52     info@train2work.nl     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier
 gratis persoonlijk advies  kleine groepen, veel aandacht  ijzersterk in maatwerk  100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,
Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Leer omgaan met MS Access

Je leert Access beheersen via een klassikale training op onze locatie of als maatwerk training op jouw locatie. In beide gevallen staat jouw werkpraktijk voorop. Je kunt al je vragen en specifieke databases meenemen, als je die al hebt gemaakt. De enthousiaste train2work trainers helpen je op weg met een meest handige gebruik van dit databaseprogramma. Zij leren je alle ins en outs over query’s, formulieren, beveiliging, rechten en besturingselementen.


Welke Access training past bij jou?

De Access trainingen van train2work helpen je bij het praktisch gebruiken van deze Office-toepassing voor databases in jouw werk. Daarom kun je al je vragen en specifieke databases meenemen, als je die al hebt gemaakt.


Wil je Access gaan gebruiken?

In de praktijkgerichte klassikale Access basistraining ga je al snel de diepte in. Je leert nieuwe databases opbouwen, selectiequery's, rapporten en formulieren maken.


Wil je meer uit Access halen?

In de Access training voor gevorderden richt je je op de geavanceerde mogelijkheden van het programma, zoals de vormgeving, besturingselementen, macro's en de basisbeginselen van VBA. Natuurlijk kun je ook zelfstandig via e-learning MS Access onder de knie krijgen.


Wat is een relationele database?

Een database is een verzameling gegevens die je wilt raadplegen en analyseren. De beste databases beginnen met een goed structureel ontwerp. In een relationele database kun je je gegevens ordenen via tabellen. Met sleutels leg je de relatie tussen de tabellen. Als je je database slim hebt opgebouwd, heb je alles voorhanden voor een degelijke informatievoorziening en doelmatige analyses.

Dit filmpje van Microsoft over Access (zet eventueel rechts onderin de ondertiteling op Nederlands) geeft je nog meer inzicht.