info@train2work.nl     070 - 385 86 52  
train2work home Zoeken   info@train2work.nl   070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier
 gratis persoonlijk advies  kleine groepen, veel aandacht  ijzersterk in maatwerk  100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,
Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Wil je meer uit ms office halen?

Thuis of op kantoor gebruik je waarschijnlijk Microsoft Office. Binnen MS Office vind je allerlei toepassingen die je werk en je samenwerking met collega’s ondersteunen. Zo gebruik je voor tekstverwerking, spreadsheets, databases, aantekeningen of presentaties maken de officeprogramma’s Word, Excel, Access, OneNote of PowerPoint. En dat je Outlook voor e-mail gebruikt, vind je waarschijnlijk ook heel gewoon. Maar, haal jij echt uit deze Officeprogramma’s wat erin zit?

In de opleidingen, trainingen, cursussen en workshops van train2work vind je een breed scala aan praktijkgerichte officetrainingen. Er zijn korte workshops waarmee je snel over handige informatie beschikt. Er is e-learning. En er zijn langere trainingen waarmee je op een grondige manier alle kennis en vaardigheid opdoet voor je dagelijks werk met een Officeprogramma. Alle leervormen hebben als doel handiger en slimmer te werken met de Office apps.

Leer omgaan met MS Office

Onze ervaren trainers voorzien je in korte trainingen en workshops van alle trucs en slimme handelingen binnen de verschillende Microsoft Office programma’s. Daarnaast brengen ze je graag de fijne kneepjes van online samenwerken bij, ook in relatie tot het slim plannen en organiseren van je werk. Wanneer je gaat werken met een vernieuwde versie of een systeemupdate staan we natuurlijk ook voor je klaar. Onze overstaptrainingen helpen je om bij een migratie efficiënt en eenvoudig aan de slag te gaan binnen je nieuwe digitale werkomgeving.

Vanzelfsprekend ontvang je bij iedere opleiding, training of workshop bijpassend lesmateriaal: een naslagwerk, een e-book, een Quick Reference Guide of trainingsvideo’s.

Onze Officetrainingen omvatten verschillende aspecten. Je vindt praktische workshops in de volgende categorieën: