070 - 385 86 52  
070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier
gratis persoonlijk advies kleine groepen, veel aandacht ijzersterk in maatwerk 100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,

projectondersteuner

 
 
 

Wil je werken zonder werkdruk?

Iedere persoonlijke effectiviteitstraining helpt jou om je werk optimaal te organiseren, je competenties optimaal te benutten en om álles uit jezelf te halen. In de opleidingen, trainingen, cursussen en workshops van train2work vind je een breed scala aan praktijkgerichte persoonlijke effectiviteitstrainingen. Deze hebben als doel om jouw effectiviteit op de werkvloer te vergroten en je werkdruk te verminderen.

Leer slim en effectief werken

Onze ervaren trainers leren je alle ins en outs over thema's als proactief denken en handelen, regie houden, time management en doelgericht werken. Tijdens een klassikale effectiviteitstraining krijg je uitgebreid de kans om jezelf te ontwikkelen. Begeleid door een ervaren trainer oefen je met je medecursisten via allerlei opdrachten of realistische rollenspellen. Zo word je bewust van situaties en weet je bijvoorbeeld hoe je voortaan tijdwinst boekt of de rust terug brengt in je werkzaamheden. Een training persoonlijke effectiviteit is een waardevolle investering in jezelf, waarmee je je productiviteit, communicatie en je vaardigheden vergroot en versterkt!

Onze effectiviteitstrainingen omvatten verschillende aspecten. Je vindt praktische trainingen om slim je werk te plannen en te organiseren naast trainingen voor je persoonlijke effectiviteit in de volgende categorieën:
Persoonlijke effectiviteit
Werk plannen en organiseren