Klantwaardering: 9,4 NRTO-keurmerk 22 jaar ervaring
4.9  Google reviews
  070 - 385 86 52     info@train2work.nl  |  contact  |     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 

Wat wil jij leren?


Filter


Hoe wil jij leren?


Budget


Duur


StartdatumEffectief communiceren


Cursussen, workshops en trainingen effectief communiceren

Weet je dat er technieken zijn om zelfverzekerd over te komen, met emoties om te gaan, overtuigend te presenteren en positieve feedback te geven? Effectief communiceren kun je echt leren. In iedere cursus communicatieve vaardigheden leer je gesprekstechnieken slim toepassen. Je leert ook naar houding en gedrag te kijken. Van jezelf en van je gesprekspartners. Je overtuigingskracht neemt toe, je verbetert je samenwerking en je brengt je boodschap veel makkelijker over.

6 training(en) met jouw zoekcriteria  

Prijzen
gratis persoonlijk advies kleine groepen, veel aandacht ijzersterk in maatwerk 100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,

Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Waarom een cursus communicatieve vaardigheden volgen?

Goede communicatieve vaardigheden zijn essentieel in vrijwel elke situatie. Ze helpen je om duidelijk en effectief te communiceren, conflicten op te lossen, en sterke relaties op te bouwen met collega's, klanten, en andere belanghebbenden. Door te investeren in je communicatievaardigheden kun je:

Versterk je communicatie, vergroot je overtuigingskracht en krijg meer plezier in de communicatie met je klanten, je medewerkers en collega’s!


Welke communicatietraining past bij jou?

Wil je je gesprekstechniek verbeteren?

Je overtuigingskracht vergroten en zelfverzekerd voor je belangen opkomen, je mening geven op een positieve en opbouwende manier of professioneel omgaan met emoties en weerstanden van klanten of collega’s: dit is lastige materie als je hierin nooit ondersteuning hebt gehad. Er gaat een wereld voor je open als je de professionele gesprekstechnieken leert kennen waarmee je houvast krijgt in lastige gesprekken. Je zult je verbazen over het effect van je eigen communicatie, houding en gedrag.

Onze communicatietraining Assertiviteit als basisvaardigheid helpt je om zelfverzekerd op te komen voor je belangen en jouw mening op een positieve manier te uiten.


Hoe kun je anderen beïnvloeden en overtuigen?

Je wilt mensen enthousiasmeren voor je plannen, op een respectvolle manier en op eigen kracht. Je wilt meer invloed krijgen op je omgeving en rust creëren op je werkplek. Misschien wil je succesvol nieuwe klanten werven. Als je weet welke invloedstijlen en welke technieken er zijn om te beïnvloeden, te inspireren en te motiveren, dan vergroot je moeiteloos je overtuigingskracht.

Met de communicatietraining Beïnvloeden en overtuigen, leer je hoe je jouw overtuigingskracht kunt vergroten en mensen kunt enthousiasmeren voor jouw ideeën en projecten.


Ben jij je bewust van je lichaamstaal? En zie je die van anderen?

Herken je de boodschap van je gesprekspartner die in de non-verbale communicatie meekomt? Weet je welke boodschap je zelf uitstraalt? Het helpt je enorm in je communicatie als je meer inzicht hebt in body language oftewel lichaamstaal. Door dit inzicht creëer je moeiteloos meer effect in datgene dat je wilt overbrengen. Daarbij is het natuurlijk ook heel handig om te weten wat je gesprekspartner eigenlijk tegen je wil zeggen.

Onze cursus lichaamstaal - via e-learning geeft je de tools om non-verbale signalen te herkennen en te gebruiken voor effectievere communicatie.


Wil je effectief feedback geven en ontvangen?

Feedback geven en ontvangen is een essentiële vaardigheid op de werkvloer. Het kan bijdragen aan persoonlijke groei, betere samenwerking en een positieve werksfeer. Met de juiste technieken kun je feedback op een constructieve en veilige manier inzetten, wat leidt tot meer openheid en vertrouwen binnen het team.

De training Feedback geven en ontvangen | Technieken voor effectieve communicatie leert je hoe je feedback kunt geven en ontvangen op een manier die bijdraagt aan een constructieve en veilige werkomgeving.


Hoe ga je om met diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer?

In een steeds diverser wordende wereld is het belangrijk om interculturele vaardigheden te ontwikkelen. Dit helpt niet alleen bij het creëren van een positieve en respectvolle werkomgeving, maar ook bij het effectief samenwerken met collega's van verschillende achtergronden.

Met de training Cultuur in connectie: diversiteit en inclusiviteit op de werkvloer leer je hoe je een inclusieve en respectvolle werkcultuur kunt bevorderen.


Wil je nog meer leren over effectief communiceren?

Bekijk dan ook onze communicatietrainingen in de categorieën:

Hoofdlocatie

Lange Kleiweg 14
2288 GK Rijswijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 - 17.30 uur

Snel contact

070 385 86 52

Mail ons

info@train2work.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 - 17.30 uurtrain2work

privacy  |  copyright train2work © 2019


Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden.    x
Ga je hiermee akkoord?  

Akkoord
Wil je dit liever niet, klik dan hier. Voor informatie over het gebruik van je persoonsgegevens, verwijzen wij je naar onze privacy verklaring.
Omhoog