Klantwaardering: 9,4 NRTO-keurmerk 22 jaar ervaring
4.9  Google reviews
  070 - 385 86 52     info@train2work.nl  |  contact  |     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 

Wat wil jij leren?


Filter


Hoe wil jij leren?


Budget


Duur


StartdatumVitaliteit


Cursussen, workshops en trainingen vitaliteit en stressmanagement

Vitaliteit en stressmanagement zijn belangrijke pijlers om vitaal en gezond te blijven. In deze vitaliteitstrainingen leer je om stressvrij te werken. Dit doe je door op een positieve en bewuste manier keuzes te maken. In zowel werk- als privésituaties. Het levert je een hogere productiviteit op, meer energie, minder ziekteverzuim en meer werkplezier.

11 training(en) met jouw zoekcriteria  

Prijzen
gratis persoonlijk advies kleine groepen, veel aandacht ijzersterk in maatwerk 100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,

Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Welke vitaliteitstraining past bij jou?

Als werkende loop je geregeld tegen stressvolle situaties aan. Ook een gezonde balans tussen werk en privéleven staat hoog op de agenda. Zingeving en stressvrij werken zijn belangrijke pijlers om vitaal en gezond te blijven.


Wil je stressvrij werken?

Het dilemma tussen gezonde spanning en ongezonde stress: weet jij wanneer dit voor jou zo werkt? De kunst is om overbelasting en jouw stressoren te herkennen en te erkennen. En het liefst op tijd. Leer wat jouw belastbaarheid is. Doe aan stressmanagement. Op die manier krijg je meer invloed op je omgeving, weet je hoe je op veranderingen kunt reageren en hoe je stress vermindert.


Wil je een betere balans tussen werk en privé?

Het nieuwe werken geeft soms een betere balans tussen werk en privé en soms ook juist helemaal niet. Doordat grenzen vervagen kun je bijvoorbeeld heel fijn inspringen bij aandachtvragende privésituaties maar ook op de meest vreemde tijden werken. De kunst is om je grenzen te bewaken, prioriteiten te stellen en in balans te blijven bij het nieuwe werken.


Wil je bewuste keuzes in je leven maken?

Is datgene dat je doet nog wel goed voor je? Twijfel je over je huidige werksituatie? Kun je datgene dat je doet nog een lange tijd volhouden? Veranderingen, stress, een reorganisatie: wat doet dat met jouw vitaliteit? Onze vitaliteitstrainingen ondersteunen je bij het maken van bewuste keuzes, om geïnspireerd te raken en in balans te blijven.


Wil je je gezondheid ondersteunen?

Herken op tijd de signalen van stress en overbelasting. Tref de juiste maatregelen. Dat is makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat? De trainingen burn-out voorkomen en mindfulness op het werk ondersteunen in ieder geval je vitaliteit. Ze creëren meer rust en boosten je energie.

Hoofdlocatie

Lange Kleiweg 14
2288 GK Rijswijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 - 17.30 uur

Snel contact

070 385 86 52

Mail ons

info@train2work.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 - 17.30 uurtrain2work

privacy  |  copyright train2work © 2019


Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden.    x
Ga je hiermee akkoord?  

Akkoord
Wil je dit liever niet, klik dan hier. Voor informatie over het gebruik van je persoonsgegevens, verwijzen wij je naar onze privacy verklaring.
Omhoog