Klantwaardering: 9,4 NRTO-keurmerk 22 jaar ervaring
4.9  Google reviews
  070 - 385 86 52     info@train2work.nl  |  contact  |     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 

Wat wil jij leren?


Filter


Hoe wil jij leren?


Budget


Duur


StartdatumZakelijk schrijven


Cursussen, workshops en trainingen zakelijk schrijven

Zakelijk schrijven is een belangrijk onderdeel bij communiceren en samenwerken. Als je je lezers aanspreekt met goed geformuleerde, prettig leesbare teksten of een zorgvuldig verslag bereik je daarmee veel in je werk. Iedere schrijftraining helpt je met de Nederlandse taalregels, interessante schrijftechnieken en handige schrijftips. Je krijgt grip op je schrijfproces. Je schrijft uiteindelijk foutloos en met meer gemak.

8 training(en) met jouw zoekcriteria  

Prijzen
gratis persoonlijk advies kleine groepen, veel aandacht ijzersterk in maatwerk 100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,

Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Welke schrijftraining past bij jou?


Wil je schrijven zonder spelfouten of taalfouten?

De trainingen Correct zakelijk schrijven maken je snel wegwijs in de Nederlandse spelling en grammatica. Vecht je regelmatig met de Nederlandse spelling, met de schrijfwijze van Engelstalig werkwoorden of tussenletters? Dan is de cursus Correct Nederlands schrijven – Spelling interessant voor je. Je frist je Nederlandse taalkennis op en je leert in 1 dag foutloos spellen. Twijfel je aan de manier waarop je Nederlandse zinnen opbouwt? Dan helpt de cursus Correct Nederlands schrijven – Spelling en grammatica je met woordkeuzes, zinsopbouw en allerlei lastige taalkwesties. Je krijgt handige schrijftips en je leert taalregels om zonder taalfouten te schrijven.


Wil je leren notuleren?

Notuleren is een schriftelijke vaardigheid waarvan je veel plezier hebt. In je werk of privé, bijvoorbeeld als lid van een vereniging. Aanwezigen in een vergadering zijn je dankbaar als je zonder moeite de hoofdzaken op papier kan zetten in een gestructureerd en leesbaar verslag. Het biedt houvast bij opvolging en beleidsvoering. Maar hoe houd je tijdens overlegsituaties de grote lijn in beeld? Wat schrijf je op en wat niet? Hoe ziet een handige actiepuntenlijst eruit? Hoe ziet een besluitenlijst eruit? En levert notuleren op de laptop je tijdwinst op? In de notuleertrainingen van train2work komen al deze onderwerpen aan de orde. Je oefent met vergaderingen op video. Je leert bondig formuleren, anders luisteren en efficiënt schrijven. Daarbij gebruikt de trainer zo veel mogelijk jouw teksten om je training heel praktisch te houden.Wil je je zakelijke mailberichten professioneel schrijven?

Weet je dat een mailbericht ook het visitekaartje is van jou en de organisatie waar je werkt? Hoe fijn is het als een lezer jouw tekst direct begrijpt en een goede indruk van je krijgt? In de training zakelijk schrijven per e-mail leer je alles over formuleren, schrijfstijl en schrijfstrategie voor e-mails. Je leert de technieken om met gemak sterke en professionele e-mailberichten te schrijven.


Wil je weten hoe je makkelijker teksten schrijft?

In alle schrijftrainingen leer je schrijfstrategieën kennen om makkelijker en beter te schrijven. Of het nu gaat om een brief, memo of een mailbericht: je wilt in je schriftelijke communicatie goed overkomen en je lezers aanspreken met een prettig leesbare tekst. Hoe formuleer je dan je tekst? Wat is je openingszin? En hoe sluit je af? Onze schrijftrainers leren je de technieken om met meer zelfvertrouwen betere brieven, memo’s en e-mails te schrijven.

Wie schrijft die blijft

Onze enthousiaste trainers leren je alle ins en outs over zakelijk schrijven in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Er is dus genoeg ruimte om al je vragen te stellen. In sommige schrijftrainingen krijg je huiswerk om extra te oefenen met de lesstof. Voor de training geef je aan welke knelpunten je ervaart bij de Nederlandse taal of het schrijven van teksten en welke onderwerpen je aan de orde wilt laten komen. Hierdoor kunnen wij het lesprogramma nauwkeurig op je leerwensen afstemmen. Heb je vragen en voorbeelden vanuit je eigen werkpraktijk? Neem die gerust mee. Je krijgt een deskundige antwoorden én praktische werkadviezen.

Wil je nog meer leren over sterk communiceren?

Bekijk dan de mondelinge communicatietrainingen in de categorie:

Hoofdlocatie

Lange Kleiweg 14
2288 GK Rijswijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 - 17.30 uur

Snel contact

070 385 86 52

Mail ons

info@train2work.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 - 17.30 uurtrain2work

privacy  |  copyright train2work © 2019


Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden.    x
Ga je hiermee akkoord?  

Akkoord
Wil je dit liever niet, klik dan hier. Voor informatie over het gebruik van je persoonsgegevens, verwijzen wij je naar onze privacy verklaring.
Omhoog