info@train2work.nl     070 - 385 86 52  
train2work home Zoeken   info@train2work.nl   070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier
 gratis persoonlijk advies  kleine groepen, veel aandacht  ijzersterk in maatwerk  100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,
Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Waarom moet je duurzaam inzetbaar zijn?


Als werknemer wordt er van je verwacht dat je steeds langer doorwerkt. Voor je werkgever is het van belang om jouw waardevolle kennis en ervaring binnen de organisatie te behouden. Om dat te kunnen doen, is het van belang om je te blijven ontwikkelen en daarnaast vitaal en betrokken te blijven. Zo zie je dat duurzame inzetbaarheid een zaak van werknemer en werkgever is. De trainingen van train2work houden je fit en vitaal én helpen jou en je werkgever bij deze ontwikkelingen.


Wat kun jij doen aan duurzame inzetbaarheid?


Wil je personeel goed begeleiden bij verzuim en re-integratie?

Werkhervatting, verzuimaanpak en de wet Poortwachter zijn enkele onderwerpen die aan de orde komen in een casemanagement training. Bij een doeltreffende verzuimaanpak van een leidinggevende of een casemanager horen professionele gesprekstechnieken. Die maken voor jou je gesprekken makkelijker en maken je aanpak richting werknemer of bedrijfsarts verantwoord. Als casemanager kom je in aanraking met medische terminologie. Handig om meer te weten over medische begrippen en het menselijk lichaam!


Wil je stress en overbelasting voorkomen?

Stress en overbelasting zijn tegenwoordig de meest voorkomende verzuimredenen. Burn-out voorkomen, een medewerker laten werken aan zijn persoonlijk vitaliteit, signalen over werkdruk en uitval en zelfs pesten op het werk vragen van jou als leidinggevende of casemanager maatregelen om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden.


Hoe houd je jezelf duurzaam inzetbaar?

Als het gaat om stress, verandering en duurzame inzetbaarheid in jouw leven is je persoonlijke vitaliteit van groot belang. Herken jij zelf op de tijd de signalen van stress en overbelasting? Hoeveel kun jij verdragen? Hoe gaat het op dit moment met jouw energie? In de training Persoonlijke vitaliteit leer je om bewuste keuzes te maken. Je raakt geïnspireerd en je blijft voortaan in balans.


Ga je een andere keuze in je loopbaan maken?

Als je een andere keuze in je loopbaan gaat maken, je wilt onderscheiden en je marktwaarde vergroten is het handig als je jezelf kunt ‘pitchen’. In een sollicitatietraining leer je de technieken om goed voor de dag te komen. Je leert hoe je een aantrekkelijk cv opstelt en hoe je jezelf optimaal presenteert tijdens je sollicitatie.


Wil je nog meer leren over vitaal en gezond werken?

Bekijk dan de vitaliteitstrainingen in de categorie: