070 - 385 86 52     info@train2work.nl     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier
 gratis persoonlijk advies  kleine groepen, veel aandacht  ijzersterk in maatwerk  100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,
Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Welke vitaliteitstraining past bij jou?


Wil je stressvrij werken?

Het dilemma tussen gezonde spanning en ongezonde stress: weet jij wanneer dit voor jou zo werkt? De kunst is om overbelasting en jouw stressoren te herkennen en te erkennen. En het liefst op tijd. Leer wat jouw belastbaarheid is. Doe aan stressmanagement. Op die manier krijg je meer invloed op je omgeving, weet je hoe je op veranderingen kunt reageren en hoe je stress vermindert.


Wil je een betere balans tussen werk en privé?

Het nieuwe werken geeft soms een betere balans tussen werk en privé en soms ook juist helemaal niet. Doordat grenzen vervagen kun je bijvoorbeeld heel fijn inspringen bij aandachtvragende privésituaties maar ook op de meest vreemde tijden werken. De kunst is om je grenzen te bewaken, prioriteiten te stellen en in balans te blijven bij het nieuwe werken.


Wil je bewuste keuzes in je leven maken?

Is datgene dat je doet nog wel goed voor je? Twijfel je over je huidige werksituatie? Kun je datgene dat je doet nog een lange tijd volhouden? Veranderingen, stress, een reorganisatie: wat doet dat met jouw vitaliteit? Onze vitaliteitstrainingen ondersteunen je bij het maken van bewuste keuzes, om geïnspireerd te raken en in balans te blijven.


Wil je je gezondheid ondersteunen?

Herken op tijd de signalen van stress en overbelasting. Tref de juiste maatregelen. Dat is makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat? De trainingen burn-out voorkomen en mindfulness op het werk ondersteunen in ieder geval je vitaliteit. Ze creëren meer rust en boosten je energie.


Wil je nog meer leren over vitaal en gezond werken?

Bekijk dan de vitaliteitstrainingen in de categorie: