070 - 385 86 52  
train2work home Zoeken 070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier
 gratis persoonlijk advies  kleine groepen, veel aandacht  ijzersterk in maatwerk  100% tevredenheidsgarantie

Hulp nodig

bij het kiezen van
een opleiding, cursus,
training of workshop?

Neem contact met mij op,
Denise Paalvast
projectondersteuner

 
 
 

Wil je vitaal en gezond werken?

Evenwicht vinden tussen lichaam en geest en tussen werk en privé zijn belangrijke criteria voor geluk. In de opleidingen, trainingen, cursussen en workshops van train2work vind je een breed scala aan praktijkgerichte vitaliteitstrainingen. Deze hebben als doel om je inzetbaarheid op de werkvloer duurzaam te vergroten en je te inspireren tot bewuste keuzes om je gezondheid te ondersteunen en vol energie in balans te blijven.

Leer vitaal en gezond werken

Iedere vitaliteitstraining is gericht op duurzame inzetbaarheid en om de balans te vinden tussen lichaam en geest en werk en privé. Belangrijke onderwerpen die worden behandeld zijn bijvoorbeeld fysieke gezondheid, emotie, gedrag en werkdruk in je dagelijkse omgeving. Onze ervaren trainers leren je om deze invloeden te bepalen. Zij helpen je er bewust mee om te gaan. Als gevolg daarvan kun jij bewustere keuzes maken voor jezelf of voor je medewerkers.

Je leert alle in’s en out’s over thema’s als grenzen bewaken, vitaliteit ondersteunen, gezonde spanning en ongezonde stress en waarom je de keuzes maakt die je maakt. Je krijgt uitgebreid de kans om jezelf te ontwikkelen. Begeleid door een ervaren trainer oefen je via allerlei opdrachten of realistische rollenspellen. Zo word je bewust van situaties en weet je bijvoorbeeld hoe je voortaan andere keuzes maakt én de rust terug brengt in je werkzaamheden. Een vitaliteitstraining is een waardevolle investering, waarmee je jouw gezondheid of die van je medewerkers ondersteunt.

Onze vitaliteitstrainingen omvatten verschillende aspecten. Je vindt praktische trainingen om je medewerkers of jezelf te ondersteunen in hun duurzame inzetbaarheid naast trainingen voor zingeving en stressvrij werken in de volgende categorieën:
Duurzame inzetbaarheid
Zingeving en stressvrij werken