070 - 385 86 52     info@train2work.nl     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent,
en aan wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier

Studiewijzer e-learning


Leren in eigen tempo, op ieder moment en waar je ook bent. Ons digitale leerplein biedt allerlei praktische e-learning opleidingen.

Hoe zet je deze e-learning opleiding in?

  • Als onderdeel van een klassikaal leertraject, zg. blended learning.
  • Als extraatje voor of na een klassikaal leertraject, voor extra oefening en studie.
  • Puur e-learning.

Theoretische kennis kan heel goed via e-learning opgenomen worden. Vaardigheden leer je vooral in de praktijk. Daarom zijn bij bijna alle e-learningopleidingen werkbladen en/of praktijkopdrachten beschikbaar. Deze helpen de theorie in de praktijk te brengen. Ook verhoog je je leerrendement door bij de start van de opleiding een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) op te stellen. Daarvoor stellen wij handige tools ter beschikking.

Toegang tot ons digitale leerplein

Je krijgt toegang tot ons digitale leerplein na je inschrijving op een e-learning opleiding of tijdens een klassikale training.


Studiewijzer

Bij iedere e-learning opleiding is een schatting gemaakt van de gemiddelde doorlooptijd. Dat is de gemiddelde tijd die jij nodig hebt om de opleiding met goed gevolg af te sluiten. Daarbij gaan we ervan uit dat je maximaal gebruik maakt van het studiemateriaal dat we aanbieden. En rekenen we met een tijd van in totaal ca. 4 uur per week waarin je actief bezig bent met het lesmateriaal.

Voor de opleidingen die een doorlooptijd van meer dan 1 week beslaan, raden we je aan om een planning te maken en in grote lijnen deze volgorde aan te houden:

Wij wensen je veel succes!

terug