train2work  home   log in op onze lesbestanden portal  lesmaterialen   inloggen leerplein  inloggen   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
train2work     log in op onze lesbestanden portal    inloggen leerplein   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
 
stap vooruit!move forward!
 

een grootschalig opleidingsproject:
hoe pak jij dat aan?

De invoering van nieuwe software of veranderingen in werkwijzen worden vaak in projectvorm binnen een organisatie ingevoerd. Zulke projecten vragen om een verantwoorde begeleiding met een gedegen aanpak. Voor de organisatorische, technische en financiŽle aspecten, maar vooral voor de betrokken medewerkers.

onze specialisatie: bewezen succesvolle opleidingsprojecten

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring in grootschalige opleidingsprojecten voor honderd(e)n tot duizend(en) medewerkers uit bedrijfsleven en overheid. Laat onze projectmanagers hun kennis en ervaring inzetten. En een vertaling maken van jouw doelstellingen in een uitvoering waarbij jouw organisatie maximaal profiteert. Het tempo, de organisatie en het resultaat zullen je verrassen!

resultaatgerichte aanpak

Vanaf het eerste contact word je volledig ondersteund met:

bespreek je opleidingsproject

Bespreek je wensen met onze projectmanagers. Zij adviseren je met een kwaliteitsgerichte aanpak. Met als resultaat een flexibel en kwalitatief hoogstaand eindproduct. En een aanzienlijke besparing in tijd en geld. Je kunt ze bereiken via telefoonnummer 070 - 385 86 52 of per e-mail: info@train2work.nl.

Terug


train2work


contact
Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ Den Haag
t 070 385 86 52
info@train2work.nl
 
 
Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden.    x
Ga je hiermee akkoord?  
Ja   |   Nee