train2work  home   log in op onze lesbestanden portal  lesmaterialen   inloggen leerplein  inloggen   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
train2work     log in op onze lesbestanden portal    inloggen leerplein   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
 
stap vooruit!move forward!
 

uitbesteding van je opleidingsadministratie

Je wilt je medewerkers interne trainingen laten volgen: hoe pak je dan de opleidingsadministratie aan? Plannen, inschrijven, uitnodigen, evalueren, verplaatsingen, annuleringen? Het is vaak een dagtaak. Die nauwkeurigheid vereist. En waarmee je medewerkers in je organisatie extra belast.

Heb je al eens overwogen om dit uit te besteden? Als je ons aangeeft welke trainingen je de medewerkers wilt aanbieden, realiseren wij binnen een paar dagen een bijpassend online opleidingsportaal!

Natuurlijk nemen wij je ook de achterliggende administratie, evaluatierapportages en de contactmomenten met de medewerkers volledig uit handen.


Overzichtelijk en snel online inschrijven
Geautomatiseerde achterliggende administratie in huisstijl
Dagelijks secretariaat van 8.30 uur tot 17.00 uur voor persoonlijk contact
Voor ons: routine en dagelijks werk, vanwege enorme ervaring met grootschalige opleidingsprojecten
Voor jou: geen omkijken meer naar voorlichting, planning en administratie!

mijn opleidingscentrum

We noemen deze dienstverlening: mijn opleidingscentrum. Dit is dé spil in de complete ontzorging van je opleidingsadministratie. 'Mijn opleidingscentrum' wordt jouw bedrijfseigen online leerportaal waarop je interne trainingsaanbod voor jouw medewerkers zichtbaar is. Als je ons aangeeft welke trainingen je voor de medewerkers wilt aanbieden, zetten wij het bijpassende portaal op. Het portaal is voorzien van een inlogcode. Iedere medewerker die een training mag volgen, ontvangt de inlogcode. Na het inloggen ziet de medewerker het complete trainingsaanbod terug, inclusief de lesomschrijvingen, beschikbare data en de open plaatsen. Je kunt je direct inschrijven.

de achterliggende administratie

Uitnodigingen, reminders, presentielijsten, certificaten van deelname, evaluatieverzoeken, evaluatiereminders: zodra een deelnemer is ingeschreven, komt de achterliggende administratie op gang. Deze is volledig geautomatiseerd. De huisstijl van je organisatie kan exact worden opgenomen in de teksten en de vormgeving.

extra: dagelijks secretariaat

Willen medewerkers liever persoonlijk contact? Voor annuleringen, verschuivingen, vragen of een persoonlijk opleidingsadvies is tijdens het opleidingstraject ons secretariaat van 8.30 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

voorbeeld

Bekijk hier een voorbeeld van een ingericht opleidingsportaal.

Terug

bespreek de outsourcing van de opleidingsadministratie

Neem contact op met onze opleidingsadviseurs op telefoonnummer 070 - 385 86 52 of per e-mail: info@train2work.nl. Zij lichten je voor over de mogelijkheden.train2work


contact
Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ Den Haag
t 070 385 86 52
info@train2work.nl
 
 
Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden.    x
Ga je hiermee akkoord?  
Ja   |   Nee