070 - 385 86 52     info@train2work.nl     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier

Opleidingsportaal

Online cursusadministratie


Gaat er binnenkort in jouw organisatie een leertraject van start? Vertel ons welke trainingen je de medewerkers wilt aanbieden, dan zetten wij in 3 dagen een bijpassend online opleidingsportaal voor je op. Daarmee verzorgen wij je hele online cursusadministratie én de live contactmomenten met de deelnemers. Natuurlijk nemen wij je ook de evaluatie- en managementrapportages volledig uit handen.

“600 medewerkers mochten zich inschrijven op 20 cursustitels. Het plannen, inschrijven, uitnodigen, evalueren en rapporteren zou onze medewerkers extra belasten. Volledige uitbesteding van deze opleidings­administratie heeft ons enorm ontzorgd.”
Mijn Opleidingscentrum

Opleidingsportaal mijnopleidings­centrum.nl

‘mijnopleidingscentrum.nl' is de naam van het opleidingsportaal dat voor jouw organisatie online gaat. Na het inloggen zien je medewerkers alle beschikbare opleidingen, trainingen, cursussen en workshops inclusief de beschrijvingen, de planning en de open plaatsen. Zij kunnen zich direct inschrijven.

Is het leertraject afgelopen? Dan ontmantelen we het opleidingsportaal en de gevoerde cursusadministratie. Alle gewenste informatie dragen we aan je over.

Cursus­administratie in huisstijl

Uitnodigingen, reminders, presentielijsten, certificaten van deelname, evaluatieverzoeken, evaluatiereminders: zodra een deelnemer zich inschrijft, komt de opleidingsadministratie op gang. Deze is volledig geautomatiseerd. De teksten zijn in huisstijl. Natuurlijk met managementrapportages voor je interne verantwoording.

Extra persoonlijk contact

Zolang het opleidingsportaal in gebruik is, is ons secretariaat voor alle deelnemers bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur. Voor adviezen & persoonlijk contact.

Je interne opleidingsaanbod in één overzicht.

Makkelijk bereikbaar voor iedere medewerker.

Overzichtelijk en snel online inschrijven.

Online cursusadministratie in huisstijl.

Dagelijks secretariaat van 8.30 uur tot 17.30 uur.

Binnen 3 dagen een opleidings­portaal en een online cursus­administratie

Zie je op tegen de organisatie, voorlichting, planning en administratie van een intern leertraject? Het betekent inderdaad écht vaak extra administratief werk voor jou of je medewerkers. Voor ons is een dergelijke online cursusadministratie met bijbehorende live ondersteuning dagelijks werk. Alle expertise en professionele faciliteiten zijn aanwezig. Ontzorg je organisatie en maak fijn gebruik van onze faciliteiten.