Klantwaardering: 9,4 NRTO-keurmerk 21 jaar ervaring
4.9  Google reviews
  070 - 385 86 52     info@train2work.nl  |  contact  |   lesmateriaal train2work   info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 

Over train2work

Trainingen die werken


Actueel & direct toepasbaar

Wij vinden het leuk om nieuwe informatie te delen en jou snel inzicht en praktische vaardigheid in je werk te geven. We maken daarom actuele korte trainingen in allerlei variaties, die voor iedereen te volgen zijn.

bekijk ons trainingsaanbod

Groei mee

Of het nu gaat omáeffectiviteit, digivaardigheid, communicatie ofávitaliteit: met onze trainingen groeien jij en je organisatie snel mee met alle veranderingen die deze tijd met zich meeneemt. Dit geeft rust, controle en efficiency.

lees meer over maatwerk

NRTO-keurmerk

Onze kwaliteit herken je aan het NRTO-keurmerk. De gedragscode en dit actuele keurmerk geven garanties voor professionaliteit, continu´teit en zekerheid.

Lees meer over dit keurmerk
 

Onze locatie


train2work locatie Rijswijk
train2work ingang The Lobby Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk

Onze aanpak


Persoonlijk & praktisch

Onze kleine groepen van 8 deelnemers garanderen een persoonlijke aanpak. In iedere training kun je je leerwensen en knelpunten aangeven. De trainer past de training hier op aan en gaat in op jouw werk, cases en vragen.

Ervaren & betrouwbaar

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zit al 20 jaar in ons opleiders-dna. Die jarenlange ervaring zie jij terug in onze professionele aanpak, aantrekkelijke prijzen en natuurlijk de positieve leerresultaten bij deelnemers en bedrijven.

Slim & creatief

We volgen de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Door daarbij goed naar jou te luisteren kunnen we actuele workshops, slimme trainingen en creatieve maatwerk leertrajecten aanbieden. Zo helpen we jou en je organisatie snel op weg.

 
 

Wij staan voor je klaar!

Neem gerust contact op met onze leerexperts. We helpen je graag met de exact passende training of een compleet leertraject voor de organisatie waar je werkt.

 
 
gratis persoonlijk advies   kleine groepen, veel aandacht   ijzersterk in maatwerk   100% tevredenheidsgarantie