train2work  home   log in op onze lesbestanden portal  lesmaterialen   inloggen leerplein  inloggen   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
train2work     log in op onze lesbestanden portal    inloggen leerplein   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
 
stap vooruit!move forward!
 

over train2work

trainingen die werken


samen succesvol ontwikkelen

Leren is leuk! We hebben maar één doel: met een snelle en resultaatgerichte uitvoering jou en je organisatie helpen ontwikkelen. We werken voor, maar vooral samen met onze klanten in heel Nederland. In prettige, laagdrempelige samenspraak maken we van jouw training of je complete opleidingstraject een succes.

Door onze korte, direct toepasbare trainingen ontwikkel je nieuwe vaardigheden, werken teams beter samen en zijn je uitdagingen omgezet in competenties.

wensen op je werkplek

Onze trainingen hebben dus alles te maken met jouw werkplek. Het gebruik van ICT-hulpmiddelen, communiceren en samenwerken, je persoonlijke effectiviteit en vitaliteit: welke vaardigheden heb jij nog nodig om je werk sneller, gemakkelijker en efficiënter uit te voeren?
Naar boven

open trainingen

‘Wat je vandaag leert, pas je morgen toe’ is kenmerkend voor onze open trainingen. In onze ‘state-of-the-art’ uitgeruste leslokalen in Den Haag werk je in kleine groepjes, met veel persoonlijke aandacht van onze professionele en enthousiaste trainers aan je ontwikkeling.

Wist je dat:
  • onze geplande open trainingen vrijwel altijd doorgaan?
  • je altijd een certificaat van deelname ontvangt?
  • er altijd tijd is voor behandeling van situaties uit jouw werkpraktijk?
  • de lesinhoud altijd up-to-date is, qua actualiteit en technologie?

overzicht open trainingen

maatwerktrainingen | incompanytrainingen | projectontzorging

Je werkplek, de software en de omstandigheden in jouw organisatie staan altijd centraal in de trainingen. Vanuit die gedachte verzorgen we maatwerk- en incompanytrainingen op locaties in heel Nederland. Vaak met overname van de complete opleidingsadministratie via een digitaal opleidingsportaal.

Als werknemer kun je het specifieke opleidingsaanbod van jouw werkgever bekijken, makkelijk inschrijven en word je snel voorgelicht over je trainingsdeelname. Zo ontlasten we organisaties tijdens grootschalig opleidingsprojecten.

Maak gebruik van onze enorme ervaring, flexibiliteit en enthousiasme bij het opzetten van een succesvol opleidingstraject!

bekijk onze actuele leerprojecten en klantcases
 
Computerzaal train2work:'de groene loper'
Train2work aan de Fluwelen Burgwal 58 te Den Haag
Vergaderzaal train2work: Oranje boven'
Naar boven

kwaliteitserkenningen | klanttevredenheid


Met een 7'tje zijn wij echt niet blij… In ons streven naar kwaliteit gaan we voor een 9 of een 10. Om dit te meten, laten we iedere 2 jaar klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren door Cedeo. Volledig anoniem geven onze klanten hun mening over onze aanpak, prestaties en de leerresulaten. Dit jaar zijn we gewaardeerd met een 10 voor onze open trainingen, en een 9,7 voor onze maatwerktrainingen!

De audit van de NRTO hebben we ook met glans doorstaan én we zijn erkend als PE-uren verlenende onderwijsinstelling door NBA.
 
Naar boven

onze geschiedenis

Sinds 2002 helpen we bedrijven om sneller, slimmer en efficiënter te werken. Gestart onder de naam Opleidingscentrum Haaglanden, sinds 2018 onder de naam train2work. Deze naamsverandering had alles te maken met het feit dat bellers ons verwarden met een regionaal opleidingscentrum, we gewoon in heel Nederland trainingen uitvoeren en de steeds verdergaande internationalisering, die we zeker in een stad als Den Haag sterk opmerken. Verder zijn we gewoon dezelfde gezellige organisatie gebleven.

De ervaringen van onze oprichtster Marja Cousijnse gaan nog veel verder terug. Als instructrice kantoorautomatisering bij Philips zette zij in 1985 haar stappen in de wereld van 8 inch floppies, tekstverwerkers en pc’s die zonder Windows diskette nog niet zelf konden starten. Sinds 1988 onderneemt zij zelfstandig en heeft zij als trainer, directeur en vennoot van verschillende opleidingsinstituten heel veel organisaties geholpen bij het ontwikkelen en uitvoeren van allerlei veranderingstrajecten of ICT-opleidingstrajecten voor hun medewerkers.


Naar boven

ons team


Wil je je opleidingsvraag met ons bespreken? Een advies op maat of een compleet plan van aanpak? Een uitdaging waarin we onze tanden kunnen zetten? Bel of mail ons gerust!

Marja Cousijnse, Directeur
Marja Cousijnse
marja@train2work.nl
Directeur
 
Sophie Uitte de Willige- Westra, Projectmanager
Sophie Uitte de Willige- Westra
sophie@train2work.nl
Projectmanager
 
Denise Paalvast, Projectondersteuner
Denise Paalvast
denise@train2work.nl
Front & Back Office - Projecten
 
Ger Paalvast, Facilitaire zaken
Ger Paalvast
info@train2work.nl
Facilitaire zaken
 

onze trainers


Natuurlijk wil je alleen maar door een expert getraind worden. Daarom worden onze trainingen uitgevoerd door externe trainers. Gemotiveerd, representatief en uitstekend geschoold. Professionals en experts in hun vakgebied.

Carla Mulder, Trainer
Carla Mulder
Trainer
 
Anne-Loes van Huijstee, Trainer
Anne-Loes van Huijstee
Trainer
 
Linda Sangers, Trainer
Linda Sangers
Trainer
 
Vincent Kevenaar, Trainer
Vincent Kevenaar
Trainer
 
Hans Brekelmans, Trainer
Hans Brekelmans
Trainer
 
Naar boven


train2work


contact
Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ Den Haag
t 070 385 86 52
info@train2work.nl
 
 
Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden.    x
Ga je hiermee akkoord?  
Ja   |   Nee