070 - 385 86 52  
070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier

Over train2work


Trainingen die werken

Ruim 17 jaar helpen wij medewerkers bij overheid en bedrijfsleven in het hele land om sneller, slimmer en efficiŽnter te werken via opleidingen, trainingen, workshops en coaching.

Persoonlijke ontwikkeling & digitale vaardigheden

Doordat je loopbaan dankzij de stijgende levensverwachting steeds langer wordt en de wereld door technologische innovaties in hoog tempo verandert, zijn persoonlijke ontwikkeling en digitale vaardigheden voor jou en het bedrijf waar je werkt, blijvend belangrijk om mee te groeien.

train2work locatie Fluwelen Burgwal 58 te Den Haag

Groei & bedrijfsresultaat

Met onze direct toepasbare trainingen sluiten we hierop aan, zowel qua inhoud als qua flexibiliteit. We helpen jou en de organisatie waar je werkt op weg met actuele vaardigheden. Die maken het werk direct makkelijker en efficiŽnter. Dit heeft een geweldige invloed op jouw persoonlijke groei ťn op het bedrijfsresultaat.

Vandaag leren, morgen toepassen

"Wat je vandaag leert, pas je morgen toe" is kenmerkend voor onze korte opleidingen, trainingen, cursussen en workshops.

In onze super ingerichte trainingsruimtes in Den Haag leer je in kleine groepen, samen met een professionele trainer. Je persoonlijke leerdoelen, de omstandigheden in jouw organisatie en een fijne leersfeer staan altijd voorop. Iedere training kun je ook als maatwerk of incompany laten verzorgen. Zelfs met een online cursistenadministratie voor omvangrijke leertrajecten.

Koffiecorner train2work
Vergaderruimte train2work: Oranje Boven'
Computerlokaal train2work:'De Groene Loper'

Over het team


De harde kern

Neem je contact met ons op? Dan krijg je altijd antwoord van Marja, Sophie of Denise. Zij vormen 'de harde kern' van de train2work organisatie, jouw belangrijkste aanspreekpunten.

Ons telefoonnummer: 070 - 385 86 52

 

Marja Cousijnse

Directeur


Wat ik doe?

Creatieve renderende opleidingstrajecten opzetten, passend bij mensen en organisaties. Voor juist die vaardigheden die het werk iedere dag makkelijker maken. ‹berkort en extreem effectief. Passend bij de huidige tijd waarin we leven.

Kunnen wij jou op weg helpen om nog beter te worden? Ik nodig je uit om ons uit te dagen!

 

Sophie Westra

Projectmanager


Mijn uitdaging?

In heel korte tijd mensen en organisaties op weg helpen met slimme scholingsplanningen gekoppeld aan enthousiaste trainersteams. Waarbij ik door een actieve bewaking van budgetten, kwaliteit en de leerresultaten continu een meer dan positieve leeruitkomst wil garanderen.

 

Denise Paalvast

Projectondersteuner


Waar ik blij van word?

Iedereen handig op weg helpen in ons trainingsaanbod, in onze sfeervolle trainingsruimtes, op portalen, met lesmaterialen en met veilige voorzieningen. Met een perfecte logistiek, zodat jij als deelnemer snel en prettig je nieuwe kennis kan opdoen. Waarbij jij zegt: "Had ik dit maar eerder geweten". En ik daar dan weer bijzonder blij van word.

De trainers

We werken samen met 83 gecertificeerde trainers.
Natuurlijk horen zij ook bij het team. Allemaal zijn ze uitstekend geschoold, expert in hun vak en zeer ervaren in de praktijk.

train2work geschiedenis

train2work helpt al sinds 2002 bedrijven door het hele land om sneller, slimmer en efficiŽnter te werken. Eerst onder de naam Opleidingscentrum Haaglanden, sinds 2018 als train2work.


keurmerken

Cedeo keurmerken voor open trainingen en maatwerktrainingen

In ons streven naar kwaliteit gaan we voor een 9 of een 10. Om dit te meten, laten we iedere 2 jaar klant­tevredenheids­onderzoeken uitvoeren door Cedeo. Volledig anoniem geven onze klanten hun mening over onze aanpak, prestaties en de leerresultaten.

Cedeo keurmerk voor open bedrijfsopleidingen Cedeo keurmerk voor maatwerk bedrijfsopleidingen

Dit jaar zijn we gewaardeerd met een 10 voor onze open trainingen en een 9,7 voor onze maatwerktrainingen!

NRTO keurmerk & NBA erkenning

De audit van de NRTO hebben we ook met glans doorstaan ťn we zijn erkend als PE-uren verlenende onderwijsinstelling door NBA.

Keurmerk Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) Erkende PE-instelling Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants
meer over onze keurmerken en kwaliteitserkenningen

"Ik wilde zelf deze cursus volgen maar toen bleken er nog meer mensen geÔnteresseerd te zijn en hebben we er een in-company training van weten te maken."

"Het is heel pragmatisch en helder. Ook de contactpersoon met wie je schakelt, beschikt over veel verstand van zaken."

"Wij moesten van tevoren eigen stukken insturen. Plus materiaal alvast bestuderen. Na de introductie van de theorie konden we meteen aan de slag met de eigen teksten."

"De trainers zijn niet alleen deskundig maar brengen het ook met humor."

"Men kan zich goed inleven in de materie en in de deelnemers. Zonder dat men star vasthoudt aan het programma, weten zij prima te schakelen op de behoefte."

"We hebben veel eigen casussen besproken. Dat was mede mogelijk omdat het een kleine groep was. Daardoor sluit het heel goed aan bij ons dagelijkse werk."