Klantwaardering: 9,4 NRTO-keurmerk 22 jaar ervaring
4.9  Google reviews
  070 - 385 86 52     info@train2work.nl  |  contact  |     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 

Over train2work

Trainingen die werken


Actueel & direct toepasbaar

Wij vinden het leuk om nieuwe informatie te delen en jou snel inzicht en praktische vaardigheid in je werk te geven. We maken daarom actuele korte trainingen in allerlei variaties, die voor iedereen te volgen zijn.

Groei mee

Of het nu gaat om†effectiviteit, digivaardigheid, communicatie of†vitaliteit: met onze trainingen groeien jij en je organisatie snel mee met alle veranderingen die deze tijd met zich meeneemt. Dit geeft rust, controle en efficiency.

NRTO-keurmerk

Onze kwaliteit herken je aan het NRTO-keurmerk. De gedragscode en dit actuele keurmerk geven garanties voor professionaliteit, continuÔteit en zekerheid.

 

Over het team


Tamara Revenich

Sales & Projecten


Samen groeien

Als projectmanager geniet ik ervan om het perfecte trainingsprogramma te creŽren. Het begint allemaal met goed luisteren naar de klant om hun wensen echt te begrijpen. Samen met onze ervaren trainers zorg ik ervoor dat elke training van topkwaliteit is en dat elk project soepel verloopt.

Het is geweldig om nieuwe uitdagingen aan te gaan en deze om te zetten in succesvolle trainingen. Elke stap, van de eerste klantvraag tot de uitvoering van de training, biedt nieuwe leerervaringen en voldoening. Ik vind het een voorrecht om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van anderen met doordachte en effectieve trainingsprogramma's.

Denise Paalvast

Planning & Organisatie


Waar ik blij van word?

Als creatieve duizendpoot bij train2work vervul ik al een lange tijd een divers takenpakket. Mijn werkzaamheden zijn onder andere het beheren van onze social media kanalen, het verzorgen van lesmaterialen en het afhandelen van administratieve taken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het openroosteraanbod en neem ik de planning, voorbereiding en ontvangst op onze locatie voor mijn rekening.

Ik word blij van een goed lopende logistiek. Mijn doel is om de trainer te zien 'shinen' en om enthousiaste gezichten zien in de klas.

Marja Cousijnse

Directie


Elke dag beter

Sinds 2002 ontwikkel ik bij train2work leerprogramma's die mensen en organisaties helpen professioneler en efficiŽnter te werken.

Mijn missie gaat nog iets verder: vanuit mijn expertise als orthomoleculair therapeut in mijn gezondheidspraktijk ProVita sla ik een brug naar vitaliteit en werkprestaties. Omdat in onze veeleisende wereld werk en welzijn steeds meer hand in hand gaan, breng ik sinds enkele jaren deze twee werelden bij elkaar: het versterken van professionele vaardigheden en het bevorderen van vitaliteit, met als doel om ervoor te zorgen dat iedereen die bij ons leert, beter kan werken ťn zich goed voelt.

De trainers

We werken samen met 35 gecertificeerde trainers. Natuurlijk horen zij ook bij het team. Allemaal zijn ze expert in hun vakgebied. Logisch vinden wij, je wilt natuurlijk alleen door experts getraind worden.


Onze locatie


train2work locatie Rijswijk
train2work ingang The Lobby Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk

Onze aanpak


Persoonlijk & praktisch

Onze kleine groepen van 8 deelnemers garanderen een persoonlijke aanpak. In iedere training kun je je leerwensen en knelpunten aangeven. De trainer past de training hier op aan en gaat in op jouw werk, cases en vragen.

Ervaren & betrouwbaar

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zit al 22 jaar in ons opleiders-dna. Die jarenlange ervaring zie jij terug in onze professionele aanpak, aantrekkelijke prijzen en natuurlijk de positieve leerresultaten bij deelnemers en bedrijven.

Slim & creatief

We volgen de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Door daarbij goed naar jou te luisteren kunnen we actuele workshops, slimme trainingen en creatieve maatwerk leertrajecten aanbieden. Zo helpen we jou en je organisatie snel op weg.

 

Reviews


Google beoordeling train2work
2002
opgericht
9010
verzorgde trainingen
49.556
deelnemers

Hoofdlocatie

Lange Kleiweg 14
2288 GK Rijswijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 - 17.30 uur

Snel contact

070 385 86 52

Mail ons

info@train2work.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 - 17.30 uur

gratis persoonlijk advies kleine groepen, veel aandacht ijzersterk in maatwerk 100% tevredenheidsgarantie