train2work  home   log in op onze lesbestanden portal  lesmaterialen   inloggen leerplein  inloggen   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
train2work     log in op onze lesbestanden portal    inloggen leerplein   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
 
stap vooruit!move forward!
 

over train2work

train2work heeft één doel: jou en je organisatie resultaatgericht en snel helpen ontwikkelen. We zijn een laagdrempelige organisatie, met persoonlijke aandacht voor jou en jouw doelen. Samen maken we jouw training of compleet opleidingstraject tot een succes. Leren is leuk en dat ervaar je bij ons.

trainingen die werken


ons team


Ons enthousiaste team staat altijd voor je klaar. We beantwoorden al je vragen en helpen je graag zoeken naar de best passende opleiding en/of opleidingsmethode.

Ons telefoonnummer: 070 - 385 86 52

Voor toelichting of advies op maat kun je ook één van onze medewerkers rechtstreeks via e-mail benaderen.

Marja Cousijnse, Directeur
Marja Cousijnse
marja@train2work.nl
Directeur
 
Sophie Uitte de Willige- Westra, Projectmanager
Sophie Uitte de Willige- Westra
sophie@train2work.nl
Projectmanager
 
Denise Paalvast, Projectondersteuner
Denise Paalvast
denise@train2work.nl
Front & Back Office - Projecten
 
Ger Paalvast, Facilitaire zaken
Ger Paalvast
info@train2work.nl
Facilitaire zaken
 

onze trainers


Er staan meer dan 80 trainers voor je klaar! Natuurlijk horen zij ook bij het team. We werken samen met 83 gecertificeerde trainers. Allemaal zijn ze expert in hun vakgebied. Logisch vinden wij, je wilt natuurlijk alleen door experts getraind worden.

Naar boven

train2work geschiedenis

train2work helpt al sinds 2002 bedrijven door het hele land om sneller, slimmer en efficiënter te werken. Eerst onder de naam Opleidingscentrum Haaglanden, sinds 2018 als train2work.

Onze oprichtster Marja Cousijnse deed haar eerste professionele ervaring op als instructrice kantoorautomatisering bij Philips in de tijd van floppy's, tekstverwerkers en pc-privé-projecten. In 1988 begon ze voor zichzelf. In de jaren die volgden hielp zij als directeur en vennoot van verschillende opleidingsinstituten vele organisaties bij het ontwikkelen en uitvoeren van verandertrajecten.

Naar boven

kwaliteitskeurmerken | klanttevredenheid


In ons streven naar kwaliteit gaan we voor een 9 of een 10. Om dit te meten, laten we iedere 2 jaar klanttevredenheidsonderzoeken uitvoeren door Cedeo. Volledig anoniem geven onze klanten hun mening over onze aanpak, prestaties en de leerresultaten. Dit jaar zijn we door onze klanten voor onze complete bedrijfsvoering gewaardeerd met een 10 voor onze open trainingen, en een 9,7 voor onze maatwerktrainingen!

De audit van de NRTO hebben we ook met glans doorstaan én we zijn erkend als PE-uren verlenende onderwijsinstelling door NBA.
 
Naar boven

onze trainingen, opleidingen, cursussen en workshops


‘Wat je vandaag leert, pas je morgen toe’ is kenmerkend voor onze opleidingen, trainingen, cursussen en workshops. In onze ‘state-of-the-art’ uitgeruste leslokalen in Den Haag werk je in kleine groepjes, met veel aandacht van onze professionele en enthousiaste trainers aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wist je dat:
  • onze geplande open trainingen vrijwel altijd doorgaan?
  • je altijd een certificaat van deelname ontvangt?
  • er altijd tijd is voor behandeling van situaties uit jouw werkpraktijk?
  • de lesinhoud altijd up-to-date is, qua actualiteit en technologie?

Je werkplek, de software en de omstandigheden in jouw organisatie staan altijd centraal in de trainingen. Vanuit die gedachte verzorgen we maatwerk- en incompanytrainingen op locaties in heel Nederland. Vaak met overname van de complete opleidingsadministratie via een digitaal opleidingsportaal.

bekijk alle open trainingen
bekijk onze actuele leerprojecten
 
Computerzaal train2work:'de groene loper'
Train2work aan de Fluwelen Burgwal 58 te Den Haag
Vergaderzaal train2work: Oranje boven'
Naar boven


train2work


contact
Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ Den Haag
t 070 385 86 52
info@train2work.nl
 
 
Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden.    x
Ga je hiermee akkoord?  
Ja   |   Nee