info@train2work.nl     070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier

Over train2work


Trainingen die werken

Ruim 17 jaar helpen wij medewerkers bij overheid en bedrijfsleven in het hele land om sneller, slimmer en efficiŽnter te werken met korte opleidingen, trainingen, workshops en coaching.

Meegroeien met een veranderende wereld

De wereld om je heen verandert in hoog temp door technologische vernieuwingen. Je loopbaan wordt steeds langer door de stijgende levensverwachting. Om mee te groeien en te blijven presteren zijn je persoonlijke ontwikkeling en digitale vaardigheden blijvend belangrijk. Voor jou en voor het bedrijf waar je werkt.

train2work locatie Fluwelen Burgwal 58 te Den Haag

Meer rust, controle en tijdwinst

Of het nu gaat om Office-toepassingen, ict-hulpmiddelen, persoonlijke effectiviteit, communiceren, online samenwerken of vitaliteit: onze korte direct toepasbare trainingen helpen je sneller, slimmer en efficiŽnter te werken. Je groeit mee met alle ontwikkelingen die de huidige tijd met zich meeneemt. Dat levert je dagelijks meer rust, controle ťn tijdwinst op!

Koffiecorner train2work
Vergaderruimte train2work: Oranje Boven'
Computerlokaal train2work:'De Groene Loper'

Over het team


De harde kern

Neem je contact met ons op? Dan krijg je altijd antwoord van Marja, Sophie of Denise. Zij vormen 'de harde kern' van de train2work organisatie, jouw belangrijkste aanspreekpunten.

Ons telefoonnummer: 070 - 385 86 52

 

Marja Cousijnse

Directeur


Wat ik doe?

Creatieve renderende opleidingstrajecten opzetten, passend bij mensen en organisaties. Voor juist die vaardigheden die het werk iedere dag makkelijker maken. ‹berkort en extreem effectief. Passend bij de huidige tijd waarin we leven.

Kunnen wij jou op weg helpen om nog beter te worden? Ik nodig je uit om ons uit te dagen!

 

Sophie Westra

Projectmanager


Mijn uitdaging?

In heel korte tijd mensen en organisaties op weg helpen met slimme scholingsplanningen gekoppeld aan enthousiaste trainersteams. Waarbij ik door een actieve bewaking van budgetten, kwaliteit en de leerresultaten continu een meer dan positieve leeruitkomst wil garanderen.

 

Denise Paalvast

Projectondersteuner


Waar ik blij van word?

Iedereen handig op weg helpen in ons trainingsaanbod, in onze sfeervolle trainingsruimtes, op portalen, met lesmaterialen en met veilige voorzieningen. Met een perfecte logistiek, zodat jij als deelnemer snel en prettig je nieuwe kennis kan opdoen. Waarbij jij zegt: "Had ik dit maar eerder geweten". En ik daar dan weer bijzonder blij van word.

De trainers

We werken samen met 83 gecertificeerde trainers.
Natuurlijk horen zij ook bij het team. Allemaal zijn ze uitstekend geschoold, expert in hun vak en zeer ervaren in de praktijk.

train2work geschiedenis

train2work helpt al sinds 2002 bedrijven door het hele land om sneller, slimmer en efficiŽnter te werken. Eerst onder de naam Opleidingscentrum Haaglanden, sinds 2018 als train2work.


keurmerken

Cedeo keurmerken voor open trainingen en maatwerktrainingen

In ons streven naar kwaliteit gaan we voor een 9 of een 10. Om dit te meten, laten we iedere 2 jaar klant­tevredenheids­onderzoeken uitvoeren door Cedeo. Volledig anoniem geven onze klanten hun mening over onze aanpak, prestaties en de leerresultaten.

Cedeo keurmerk voor open bedrijfsopleidingen Cedeo keurmerk voor maatwerk bedrijfsopleidingen

Dit jaar zijn we gewaardeerd met een 10 voor onze open trainingen en een 9,7 voor onze maatwerktrainingen!

NRTO keurmerk & NBA erkenning

De audit van de NRTO hebben we ook met glans doorstaan ťn we zijn erkend als PE-uren verlenende onderwijsinstelling door NBA.

Keurmerk Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) Erkende PE-instelling Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants
meer over onze keurmerken en kwaliteitserkenningen

"Ik wilde zelf deze cursus volgen maar toen bleken er nog meer mensen geÔnteresseerd te zijn en hebben we er een in-company training van weten te maken."

"Het is heel pragmatisch en helder. Ook de contactpersoon met wie je schakelt, beschikt over veel verstand van zaken."

"Wij moesten van tevoren eigen stukken insturen. Plus materiaal alvast bestuderen. Na de introductie van de theorie konden we meteen aan de slag met de eigen teksten."

"De trainers zijn niet alleen deskundig maar brengen het ook met humor."

"Men kan zich goed inleven in de materie en in de deelnemers. Zonder dat men star vasthoudt aan het programma, weten zij prima te schakelen op de behoefte."

"We hebben veel eigen casussen besproken. Dat was mede mogelijk omdat het een kleine groep was. Daardoor sluit het heel goed aan bij ons dagelijkse werk."