Klantwaardering: 9,4 NRTO-keurmerk 21 jaar ervaring
4.9  Google reviews
  070 - 385 86 52     info@train2work.nl  |  contact  |     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 

Over train2work

Trainingen die werken


Actueel & direct toepasbaar

Wij vinden het leuk om nieuwe informatie te delen en jou snel inzicht en praktische vaardigheid in je werk te geven. We maken daarom actuele korte trainingen in allerlei variaties, die voor iedereen te volgen zijn.

Groei mee

Of het nu gaat om effectiviteit, digivaardigheid, communicatie of vitaliteit: met onze trainingen groeien jij en je organisatie snel mee met alle veranderingen die deze tijd met zich meeneemt. Dit geeft rust, controle en efficiency.

NRTO-keurmerk

Onze kwaliteit herken je aan het NRTO-keurmerk. De gedragscode en dit actuele keurmerk geven garanties voor professionaliteit, continuïteit en zekerheid.

 

Over het team


Tamara Revenich

Sales & Projecten


Mijn uitdaging?

In heel korte tijd mensen en organisaties op weg helpen met slimme scholingsplannen gekoppeld aan enthousiaste trainersteams. Waarbij een actieve bewaking van budget, kwaliteit en leerresultaat steeds in mijn vizier zijn om een meer dan positieve leeruitkomst te garanderen.

Denise Paalvast

Planning & Organisatie


Waar ik blij van word?

Mensen handig op weg helpen in ons trainingsaanbod, in onze sfeervolle trainingsruimtes, op portalen, met lesmaterialen en veilige voorzieningen. Een goed lopende logistiek, zodat jij snel en prettig je nieuwe kennis kan opdoen. Waarbij jij zegt: "Had ik dit maar eerder geweten". En ik daar dan weer bijzonder blij van.

Marja Cousijnse

Directie


Wat ik doe?

Creatieve renderende opleidingstrajecten opzetten, passend bij mensen en organisaties. Voor juist die vaardigheden die jouw werk iedere dag makkelijker maken. Überkort en extreem effectief. Passend bij de huidige tijd waarin we leven.

Kunnen wij jou of het bedrijf waar je werkt op weg helpen om nog beter te worden? Ik nodig je uit om ons uit te dagen!

De trainers

We werken samen met 35 gecertificeerde trainers. Natuurlijk horen zij ook bij het team. Allemaal zijn ze expert in hun vakgebied. Logisch vinden wij, je wilt natuurlijk alleen door experts getraind worden.


Onze locatie


train2work locatie Rijswijk
train2work ingang The Lobby Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk
train2work locatie Rijswijk

Onze aanpak


Persoonlijk & praktisch

Onze kleine groepen van 8 deelnemers garanderen een persoonlijke aanpak. In iedere training kun je je leerwensen en knelpunten aangeven. De trainer past de training hier op aan en gaat in op jouw werk, cases en vragen.

Ervaren & betrouwbaar

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zit al 21 jaar in ons opleiders-dna. Die jarenlange ervaring zie jij terug in onze professionele aanpak, aantrekkelijke prijzen en natuurlijk de positieve leerresultaten bij deelnemers en bedrijven.

Slim & creatief

We volgen de maatschappelijke ontwikkelingen op de voet. Door daarbij goed naar jou te luisteren kunnen we actuele workshops, slimme trainingen en creatieve maatwerk leertrajecten aanbieden. Zo helpen we jou en je organisatie snel op weg.

 

Reviews


2002
opgericht
9010
verzorgde trainingen
49.556
deelnemers

Hoofdlocatie

Lange Kleiweg 14
2288 GK Rijswijk

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 - 17.30 uur

Snel contact

070 385 86 52

Mail ons

info@train2work.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
8.30 - 17.30 uur

gratis persoonlijk advies kleine groepen, veel aandacht ijzersterk in maatwerk 100% tevredenheidsgarantie