070 - 385 86 52     info@train2work.nl     info@train2work.nl  
  070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent,
en aan wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier

Over train2work


Trainingen die werken

Al 19 jaar helpen wij overheid en bedrijfsleven om sneller, slimmer en efficiŽnter te werken met korte direct toepasbare trainingen, workshops en coaching. Zowel op onze locaties, incompany als in een virtual classroom.

Of het nu gaat om Office-toepassingen, ict, persoonlijke effectiviteit, communiceren, online samenwerken of vitaliteit: dat wat je bij ons leert pas jij direct toe in je werk ťn levert je dagelijks meer rust, controle en tijdwinst op.

Groei mee

De wereld om je heen verandert in hoog tempo door technologische vernieuwingen. Je loopbaan wordt steeds langer door de stijgende levensverwachting.

Om mee te groeien en te blijven presteren zijn je persoonlijke ontwikkeling en digitale vaardigheden blijvend belangrijk. Voor jou en voor het bedrijf waar je werkt.

Bekijk ons trainingsaanbod
train2work locatie Lange Kleiweg 14 te Rijswijk

Hoofdkantoor Lange Kleiweg 14, Rijswijk

train2work ingang The Lobby Rijswijk
train2work: Rijswijk
train2work: Rijswijk

Over het team

De harde kern


Ons telefoonnummer: 070 - 385 86 52

 

Marja Cousijnse

Directeur


Wat ik doe?

Creatieve renderende opleidingstrajecten opzetten, passend bij mensen en organisaties. Voor juist die vaardigheden die het werk iedere dag makkelijker maken. Überkort en extreem effectief. Passend bij de huidige tijd waarin we leven.

Kunnen wij jou op weg helpen om nog beter te worden? Ik nodig je uit om ons uit te dagen!

 

Sophie Westra

Projectmanager


Mijn uitdaging?

In heel korte tijd mensen en organisaties op weg helpen met slimme scholingsplanningen gekoppeld aan enthousiaste trainersteams. Waarbij ik door een actieve bewaking van budgetten, kwaliteit en de leerresultaten continu een meer dan positieve leeruitkomst wil garanderen.

 

Denise Paalvast

Coördinator bedrijfsbureau


Waar ik blij van word?

Iedereen handig op weg helpen in ons trainingsaanbod, in onze sfeervolle trainingsruimtes, op portalen, met lesmaterialen en met veilige voorzieningen. Met een perfecte logistiek, zodat jij als deelnemer snel en prettig je nieuwe kennis kan opdoen. Waarbij jij zegt: "Had ik dit maar eerder geweten". En ik daar dan weer bijzonder blij van word.

De trainers

Bekijk onze vacatures

train2work geschiedenis

train2work helpt al sinds 2002 bedrijven door het hele land om sneller, slimmer en efficiënter te werken. Eerst onder de naam Opleidingscentrum Haaglanden, sinds 2018 als train2work.


NRTO-keurmerk

Keurmerk Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

Via keuringsinstantie KIWA is het NRTO-keurmerk afgegeven.

Dit betekent dat wij transparant zijn over onze producten en diensten, adequate en professionele diensten verlenen en beschikken over deskundig personeel. Ons lidmaatschap geeft je garanties voor continuïteit, zekerheid en eerlijkheid.

meer over dit keurmerk

"Ik wilde zelf deze cursus volgen maar toen bleken er nog meer mensen geïnteresseerd te zijn en hebben we er een in-company training van weten te maken."

"Het is heel pragmatisch en helder. Ook de contactpersoon met wie je schakelt, beschikt over veel verstand van zaken."

"Wij moesten van tevoren eigen stukken insturen. Plus materiaal alvast bestuderen. Na de introductie van de theorie konden we meteen aan de slag met de eigen teksten."

"De trainers zijn niet alleen deskundig maar brengen het ook met humor."

"Men kan zich goed inleven in de materie en in de deelnemers. Zonder dat men star vasthoudt aan het programma, weten zij prima te schakelen op de behoefte."

"We hebben veel eigen casussen besproken. Dat was mede mogelijk omdat het een kleine groep was. Daardoor sluit het heel goed aan bij ons dagelijkse werk."

Klanten van train2work


KLM Eneco De Haagse Hogeschool Ministerievan Sociale Zaken en Werkgelegenheid UWV Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Holland Casino Rijksinstituur voor Volksgezondheid en Milieu de Volksbank Ministerie van Economische Zaken en Klimaat Wij Techniek Belastingdienst A & O Fonds Gemeenten.jpg Ministerie van Justitie en Veiligheid.jpg HTM DUO Groningen Rechtbank Den Haag Nationaal Archief Stolp + Kab accountants & belastingadviseurs Examenadviesbureau Ministerie van Infrastructuur en Milieu Rijksdienst voor Ondernemend Nederland PUM Nederlands senior experts Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties RIVM Ministerie algemene zaken Avalex T-Mobile Ctant Sodexo Rijkswaterstaat Raad voor Volksgezondheid en Samenleving Ministerie IM Inspectie Leefomgeving en Transport.jpg Nederlandse Voedsel en warenautoriteit ROC Mondriaan Bloomville Ministerie BZK Rijksvastgoedbedrijf Landelijk Parket Ministerie BZK Logius.jpg Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond Gemeente Den Haag Ministerie van Financiën.jpg Provincie Zuid-Holland