train2work  home   log in op onze lesbestanden portal  lesmaterialen   inloggen leerplein  inloggen   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
train2work     log in op onze lesbestanden portal    inloggen leerplein   Bel met train2work  070 - 385 86 52  
 
stap vooruit!move forward!
 

1:1 werkplekbegeleiding

Op je werkplek worden bestaande knelpunten en onduidelijkheden direct opgelost. Je krijgt direct meer kennis en vaardigheid op de plek waar jij de koppeling naar de praktijk maakt.

privé-les

Bij deze leermethode ontvang je op je werkplek persoonlijke uitleg over de programma's of middelen waarmee je werkt. Of wordt je geleerd om te gaan met situaties waarmee je in je werkomgeving wordt geconfronteerd. Vóór de afspraak is er overleg over de inhoud en de duur van de training. Daarna wordt er met jou een datum en een tijdstip afgestemd. Je krijgt in zeer korte tijd de vaardigheden om efficiënt te kunnen werken!

coach op de werkplek

Een coach begeleidt jou en je collega's op de werkplek. Bijvoorbeeld bij de overstap naar een nieuw programma of een andere werkomgeving. De coach geeft je gelegenheid om vragen te stellen op het gebied van je eigen werkomgeving, de nieuw verkregen kennis of de benodigde vaardigheden. De coach verschaft tips en trucs en helpt je de lesstof direct in de praktijk te brengen.

Terug


train2work


contact
Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ Den Haag
t 070 385 86 52
info@train2work.nl
 
 
Deze site gebruikt cookies om statistieken bij te houden.    x
Ga je hiermee akkoord?  
Ja   |   Nee