070 - 385 86 52  
070 - 385 86 52  
 
een opleiding maakt je sterk,
draagt bij aan wie je bent
en wat je wilt worden.
Bekijk het complete aanbod
zoeken komt hier

Privacy


Bescherming van je persoonsgegevens is van essentieel belang voor onze dienstverlening. Om die dienstverlening zo goed mogelijk uit te voeren leggen wij enkele persoonsgegevens vast. Via dit privacy statement willen wij je zo goed mogelijk informeren over de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken.


Inhoud

Verwerkte gegevens
Doeleinden
Verstrekking aan derden
Inzage, correctie en verwijdering
Cookies
Wijzigingen


Verwerkte gegevens

Wij verwerken de gegevens die we via jou of je werkgever ontvangen. Denk hierbij aan de gegevens die je invult bij het inschrijven voor een training of de gegevens die we van je ontvangen via mailcorrespondentie.

De gegevens die we verzamelen zijn:

  • naam;
  • geslacht;
  • de naam van het bedrijf waar je werkt;
  • e-mailadres;
  • telefoonnummer;
  • de afdeling waar je werkt;
  • gegevens met betrekking tot je aanvraag;
  • betalingsgegevens.

Daarnaast verzamelen en verwerken we je gegevens in het kader van de training die je volgt, zoals je aanwezigheid, je resultaten en je schriftelijke evaluatie van de training.

naar boven

Doeleinden

We gebruiken je persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • de registratie en administratieve afhandeling van je deelname aan een training;
  • om (indien je dit hebt aangegeven) je een nieuwsbrief te zenden;
  • om persoonlijk digitaal lesmateriaal voor je klaar te zetten;
  • om informatie aan je te verstrekken;
  • om je vragen te beantwoorden.

Je contactgegevens worden uitsluitend door ons gebruikt.

Wij kunnen op verzoek informatie aan je werkgever verstrekken over je aanwezigheid bij een training.

naar boven

Verstrekking aan derden

Wij verstrekken of verkopen je persoonsgegevens niet aan derden. Tenzij je ons hiervoor uitdrukkelijke toestemming hebt gegeven. Of indien de wet ons hiertoe verplicht.

Met onze externe trainers en softwareleveranciers (bijvoorbeeld voor je digitale lesmaterialen) hebben wij overeenkomsten gesloten om je privacy te beschermen en te waarborgen.

Als wij een evaluatierapport van een training maken, zijn jouw gegevens geanonimiseerd. Als je werkgever onze opdrachtgever is, kan het voorkomen dat je werkgever een uitgebreide evaluatierapportage van een trainingsproject van ons vraagt. Alleen de relevante gegevens rondom de trainingsuitvoeringen worden in dat geval door ons (op een beveiligde manier) verstrekt. Daarbij registreren we op welk moment we een dergelijke rapportage aan je werkgever hebben verstrekt.

naar boven

Inzage, correctie, beperking, vergetelheid, overdracht, verwijdering

Je hebt het recht om je persoonsgegevens:

  • in te zien;
  • te corrigeren;
  • aan te vullen;
  • te beperken;
  • definitief te laten verwijderen;
  • over te dragen.

Stuur hiervoor een e-mail naar info@train2work.nl. Wij handelen je verzoek binnen 1 maand af. Ook heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, indien wij jouw verzoek niet correct behandelen.

naar boven

Cookies

Onze website maakt gebruik van analytische cookies.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de internetbrowser op je computer worden geplaatst. Met behulp van een sessie cookie kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina's je bekijkt en welke opties je gebruikt. Deze gegevens worden onder andere gebruikt om een website gebruiksvriendelijker te maken. Je kunt je internet browser zo instellen dat je wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst. Ook kun je het plaatsen van cookies volledig blokkeren. Je kunt dan mogelijk niet van alle onderdelen van een website gebruikmaken.

naar boven

Wijzigingen in dit privacy statement

Mogelijk wordt dit privacy statement in de toekomst bijgewerkt. We raden je aan om dit privacy statement regelmatig opnieuw te bekijken zodat je op de hoogte blijft van de manier waarop wij omgaan met privacy en de gegevens die worden verzameld. Door gebruik te maken van de website van train2work ga je akkoord met dit privacy statement.

naar boven